Fra hadith: Barnet vil ligne den forælder, der først får orgasme

Nogen gange ligner et barn sin mor. Andre gange sin far.

Hvad forårsager det? – Svaret er genetik.

Men Muhammed har rodet sig med en besynderlig forklaring på, hvorfor et barn vil ligne en af sine forældre.

På et tidspunkt spurgte en muslim Muhammed om tre ting, og en af spørgsmålene var, hvorfor et barn vil ligne en af sine forældre. Muhammed fik et svar fra ærkeenglen Gabriel, der var en viljeløs engel af Allah, der bragte Allahs beskeder til Muhammed, og ifølge Muhammed fortalte ærkeenglen Gabriel, at et barn vil ligne den forælder, der først får orgasme under det seksuelle akt.

Den her hadith er fra Sahih al-Bukhari:

>>Fortalt af Anas:

Da Abdullah bin Salam hørte om Profetens (ﷺ) ankomst til Medina, gik han hen til ham og sagde: “Jeg vil spørge dig om tre ting, som ingen kender svaret på undtagen en profet: Hvad er det første varsel af Timen? Hvad vil være det første måltid indtaget af Paradisets folk? Hvorfor ligner et barn sin far, og hvorfor ligner det sin morbror“.

Allahs Sendebud (ﷺ) sagde: “Gabriel har lige nu fortalt mig deres svar”. Abdullah sagde: “Han (dvs. Gabriel), blandt alle englene, er jødernes fjende”. Allahs Budbringer (ﷺ) sagde: “Den første varsling af Timen vil være en ild, der vil samle folket fra øst til vest; det første måltid for folket i Paradiset vil være ekstra fiskelever. Hvad angår barnets lighed med dets forældre: Hvis en mand har samleje med sin kone og først får udløsning, vil barnet ligne faderen, og hvis kvinden først får udløsning, vil barnet ligne hende“. Om det sagde Abdullah bin Salam: “Jeg vidner om, at du er Allahs Sendebud”… […]<< (Sahih al-Bukhari 3329: https://sunnah.com/bukhari:3329)

😂😂😂

Muhammeds forklaring om, at den ene af forælders første udløsning skulle være faktoren, der gør om barnet vil ligne faderen eller moderen, er naturligvis også noget uvidenskabeligt og biologisk vås, der bliver modsagt af genetikere. Men endnu en gang: Muhammed lyder slet ikke som én, der er vejledt af en alvidende guddom.