Koranen tager fejl om babyfostrets kønsbestemmelse

Det er almenviden hos lægerne, at et babyfostrets køn allerede bliver bestemt ved undfangelse. Men Koranen siger, at kønsbestemmelse sker først efter undfangelse:

>>Regner mennesket da med, at det er overladt til sig selv?

Var det ikke en dråbe af udstødt sæd?

Så blev det til levret blod, og derpå skabte og formede Han det

og gjorde par ud af det, mandligt og kvindeligt.<< (Koran 75:36-39)

 

Vi har også en hadith, hvor Muhammed har sagt, at Allah har puttet en engel i enhver kvindes underliv(!), og der vogter englen den, og når en mand stikker sit lem ind og får udløsning, vil englen råbe til Allah at der er kommet sperm, og at spermen bliver til ”en blodprop”, så ”et stykke kød”, og da vil englen spørge Allah om kødet skal være en han elle hun.

Her er den relevante hadith fra Sahih al-Bukhari:

>>Fortalt af Anas bin Malik:

Profeten (ﷺ) sagde: “Allah sætter en engel i spidsen for livmoderen, og englen siger: ‘O Herre, (det er) sæd! O Herre, (det er nu) en blodprop! O Herre, (det er nu) et stykke kød’. Og så, hvis Allah ønsker at fuldføre sin skabelse, spørger englen: ‘O Herre, (vil det være) en han eller en hun? En fortabt en (en ond gerning) eller en velsignet (der gør det gode)? hvad vil han være?’ Så alt det der er skrevet, mens skabningen stadig er i moderens liv.”<< (Sahih al-Bukhari 6595: https://sunnah.com/bukhari/82/2)

 

Alt ovenstående, både fra Koranen og fra hadithen, er biologisk sludder, som en alvidende guddom aldrig ville have åbenbaret, og som også viser at Muhammed opdigtede sine åbenbaringer.

For et babyfostrets køn bliver bestemt allerede ved undfangelse og ikke efter undfangelse modsat hvad Koranen påstår og hvad Muhammed sagde.