Koranens og Muhammeds racistiske menneskesyn på ikke-muslimer

Forestil dig, at Danmarks statsminister i sin nytårstale for landsdækkende TV siger dette:

>>I folkekirke-danskere er det bedste fællesskab, der er blevet frembragt for menneskene… Jesus er Guds søn, og de, der er med ham, er strenge overfor de vantro, men barmhjertige mod hanianden… Muslimer og jøder er det værste af skabningen… Vi folkekirke-danskere skal ikke hilse først på muslimer og jøder, når vi passerer dem, men tvinge dem til den smalleste del af vejen… Jeg vil fordrive muslimer og jøder fra Danmark og vil ikke efterlade andre end folkekirke-danskere i Danmark… Jeg, statsminister for Danmark, er blevet beordret til at kæmpe mod mennesker, indtil de bevidner, at Jesus Kristus er Guds søn.<<

Hvordan ville reaktionen være?

Ville vores muslimske venner og medborgere, der læser med, føle sig ubehageligt til mode og nedtrykt?

Som vi snart skal se, er alt den fiktive nytårstale faktisk noget Muhammed og hans påstået åbenbaringer i form af Allah har sagt.

Lad os kigge på det.

 

Koran: Allahs racistiske attitude

Muhammed har fået påstået åbenbaring fra Allah, der siger, at muslimerne er det bedste fællesskab for menneskeheden:

>>I er det bedste fællesskab, der er blevet frembragt for menneskene. I påbyder det rette, forbyder det forkastelige og tror på Gud. Hvis Skriftens folk troede, ville det være bedre for dem. Nogle af dem er troende, men de fleste er gudløse.<< (Koran 3:110)

Og som den racist Allah er, siger han også, at muslimer er gode mod hinanden, men strenge mod de vantro:

>>Muhammad er Guds udsending, og de, der er med ham, er strenge over for de vantro, men barmhjertige mod hinanden. Du ser dem bøje sig og kaste sig ned i stræben efter gunst fra Gud, og velbehag. Deres tegn i ansigtet er en følge af, at de kaster sig ned. Dette er beskrivelsen af dem i Toraen og i Evangeliet: De er som korn, der sætter sine skud og så giver dem styrke, indtil de bliver tykke og står rankt på deres stilk, til fryd for dem, der har sået; gennem dem vil Han vække de vantros vrede. Gud har lovet dem af dem, der tror og gør gode gerninger, tilgivelse og en vældig løn.<< (Koran 48:29)

Og Allah har tilmed den frækhed, at kalde kristne og jøder (Skriftens folk) og andre ikke-muslimer for ”det værste af skabningen”:

>>De, der er vantro, blandt Skriftens folk og dem, der sætter andre ved Guds side, er i Helvedes ild; dér skal de forblive til evig tid. De er det værste af skabningen.<< (Koran 98:6)

 

Hadithlitteraturen: Muhammeds racistiske attitude

Verdens allerbedste menneske ifølge islam, Muhammed, har sagt, at muslimerne ikke skal give jøder/kristne hilsenen først og tvinge dem til den smalleste del af vejen. Denne hadith er fra Sahih Muslim:

>>Abu Huraira rapporterede Allahs Sendebud (ﷺ) for at sige:

Hils ikke på jøderne og de kristne, før de hilser på dig, og når du møder nogen af dem på vejene, så tving ham til at gå til den smalleste del af den.<< (Sahih Muslim 2167a: https://sunnah.com/muslim:2167a)

Nogle muslimer fulgte ovenstående racistiske råd med ikke at hilse på jøder/kristne først og tvinge dem på den smalleste del af vejen. Den her hadith er vurderet ”Sahih” (autentisk):

>>Fortalt af Abu Hurayrah:

Suhayl ibn AbuSalih sagde: Jeg tog ud med min far til Syrien. Folket gik forbi klostrene, hvori der var kristne, og begyndte at hilse på dem. Min far sagde: Giv dem ikke hilsen først, for Abu Hurayrah rapporterede, at Allahs Sendebud (ﷺ) sagde: Hils dem ikke (jøder og kristne) først, og når du møder dem på vejen, så tving dem til at gå til den smalleste del af det.<< (Sunan Abi Dawud 5205: https://sunnah.com/abudawud:5205)

 

Muhammed har også sagt, at han vil fordrive jøder og kristne fra Den Arabiske Halvø.

Denne hadith kommer fra Sahih Muslim:

>>Det er blevet fortalt af Omar b. al-Khattib, at han hørte Allahs Sendebud (ﷺ) sige:

Jeg vil fordrive jøder og kristne fra Den Arabiske Halvø og vil ikke efterlade andre end muslimer.<< (Sahih Muslim 1767a: https://sunnah.com/muslim:1767a)

 

Muhammed har også sagt, at han vil bekæmpe enhver, indtil man anerkender Muhammed som den sande profet.

Denne hadith kommer også fra Sahih Muslim:

>>Det er rapporteret på Abu Hurairas autoritet, at han hørte Allahs Sendebud sige:

Jeg er blevet beordret til at kæmpe mod mennesker, indtil de vidner om, at der ikke er nogen gud end Allah, og tror på mig (at) jeg er budbringeren (fra Herren) og på alt det, jeg har bragt. Og når de gør det, er deres blod og rigdomme garanteret beskyttelse på mine vegne, undtagen hvor det er berettiget ved lov, og deres anliggender hviler ved Allah.<< (Sahih Muslim 21b: https://sunnah.com/muslim:21b)