Muhammed: Flue i egen drinks? Drik det, det er sundt!

En flue er – set fra et menneskes perspektiv – rigtig ulækker af indlysende grunde, da den sidder på og spiser af menneske- og dyrefæces, og følgelig har den adskillige bakterier i benene og munden og derfor er skyldt i adskillige sygdomme. I det tilfælde af at en flue skulle falde eller lande ned i ens egen drinks, da ville de allerfleste af os straks smide drinksen ud.

Men det syntes Muhammed var en dårlig idé. Så Allahs profet foreslog, at når en flue havnede ned i ens egen drinks, så skulle man dubbe fluen og så pille fluen ud, og bagefter drikke drinksen som om intet var hændt. Hvorfor dog det? Fordi Muhammed mente, at fluens anden vinge havde en kure for sydom. 😂

Den her hadith er fra Sahih al-Bukhari:

>>Fortalt af Abu Huraira:

Profeten (ﷺ) sagde: “Hvis en flue falder i jeres drinks, skal I dyppe den (i drinksen) og tage den ud, for en af dens vinger har en sygdom og den anden har kuren for sygdommen.”<< (Sahih al-Bukhari 3320: https://sunnah.com/bukhari:3320)

Faktisk er det også tænkevækkende, at Muhammeds hovedbekymring var den ene vinge, som han mente havde sygdom. For en flue plejer at lande med fødderne på fæces og spise fæces af munden, men af en eller anden mystisk grund mente Allahs profet, at det var den ene vinge, der var skyldt i sygdomme.

Lyder Muhammed som en hellig profet udvalgt af en almægtig og alvidende guddom, når han foreslår at dybbe en flue i drinksen og drikke den? Hvorfor har Allah ikke fortalt Muhammed, at han skulle ophøre med denne ulækre vane og lade være med at anbefale muslimerne det?