Muhammed vil have gæsterne hjem og er jaloux: ”Allah” træder til

På et tidspunkt fik Muhammed flere og flere tilhængere. Disse besøgte ofte Muhammed og blev for længe hos ham, og det brød Muhammed sig ikke om. Men Muhammed var for genert til at bede dem om at skride hjem.

Tilmed var Muhammed også en jaloux type, der end selv efter døden ikke kunne udholde tanken om, at hans koner skulle blive gift med og rørt af andre mænd.

Hvad ville en kultleder som Muhammed, der har overbevist andre, om at han var en profet udvalgt af en almægtig guddom, gøre i en sådan situation? – Man opdigter naturligvis en åbenbaring om at gæsterne skal fise hjem og at ingen skal krænke Muhammed ved at gifte sig med hans koner efter hans død.

Vupti! Pludselig fik Muhammed denne påstået åbenbaring:

>>I, der tror! Træd ikke ind i Profetens huse til et måltid, med mindre det er blevet jer tilladt, og ikke uden at vente på, at maden er færdig! Når I er blevet inviteret, kan I træde ind, og når I har spist, skal I sprede jer igen og ikke blive siddende sammen for at snakke. Det krænker Profeten, og han skammer sig over jer. Gud skammer sig ikke over sandheden.

Hvis I vil bede kvinderne om noget, så bed dem om det fra den anden side af et forhæng! Det er mere renhjertet for jer og for dem. Det tilkommer ikke jer at krænke Guds udsending og ikke at gifte jer med hans hustruer nogensinde, efter ham. Det ville for Gud være en alvorlig ting.<< (Koran 33:53)

 

Har en hadith fra Sahih al-Bukhari, der forklarer baggrunden bag ovenstående belejlig påstået åbenbaring:

>>Fortalt af Anas bin Malik:

Da Allahs Sendebud (ﷺ) giftede sig med Zaynab bint Jahsh, inviterede han folket til et måltid. De spiste maden og blev ved med at sidde og tale. Derefter (viste Profeten) dem, sådan at han var klar til at rejse sig, men alligevel stod de ikke op. Da han bemærkede, at (der ingen reaktion var på hans bevægelse), rejste han sig, og de andre rejste sig også undtagen tre personer, der blev ved med at sidde. Profeten (ﷺ) kom tilbage for at komme ind i sit hus, men han gik væk igen. Derefter gik de, hvorefter jeg tog ud og gik til Profeten (ﷺ) for at fortælle ham, at de var gået, så han kom og gik ind i sit hus. Jeg ville ind med ham, men han lagde en skærm mellem mig og ham. Så åbenbarede Allah: ”I, der tror! Træd ikke ind i Profetens huse… ” (33.53) << (Sahih al-Bukhari 4791: https://sunnah.com/bukhari:4791)

 

Og igen fra Sahih al-Bukhari, der genfortæller det lidt anderledes:

>>Fortalt af Anas bin Malik:

Jeg af alle mennesker kender bedst dette vers af Al-Hijab. Da Allahs Sendebud (ﷺ) giftede sig med Zaynab bint Jahsh, var hun sammen med ham i huset, og han lavede et måltid og inviterede folket (til det). De satte sig ned (efter at have afsluttet deres måltid) og begyndte at sludre. Så Profeten (ﷺ) gik ud og vendte derefter tilbage adskillige gange, mens de stadig sad og sludrede. Så Allah åbenbarede verset: ”I, der tror! Træd ikke ind i Profetens huse til et måltid, med mindre det er blevet jer tilladt, og ikke uden at vente på,…” (33.53). Så skærmen blev sat op, og folk gik væk.<< (Sahih al-Bukhari 4792: https://sunnah.com/bukhari:4792)

 

Som allerede nævnt var Muhammed også en jaloux type og ved det føromtalte koranvers ved 33:53 har den skinsyge Muhammed også fået en påstået åbenbaring om, at ingen må giftes med hans koner selv efter sin død. Hvad gør man, hvis man har koner, der er hjernevasket til at tro, at Muhammed var en udvalgt profet af en almægtig Allah og man vil kontrollere sine koner? Man får såmænd en påstået åbenbaring fra Allah, der truer med dobbeltstraf, hvis Muhammeds koner bliver skamløse, og derfor har vi sådan et koranvers i muslimernes hellige Koran:

>>I, Profetens kvinder! Den af jer der begår en åbenlys skamløshed, hendes straf bliver fordoblet. Dette er let for Gud.<< (Koran 33:30)

 

Eks-muslimske aktivister kan nemlig slet ikke undgå at tænke, at det er ret sært, at Allah virker optaget af sådanne trivielle ting som Muhammeds problemer med gæster, der bliver for længe eller om Muhammeds skinsyge følelser over udsigten til at andre mænd kan gifte sig med Muhammeds koner efter sin død.

Virker sådanne påståede åbenbaringer ikke så… belejlige?

Virker det ikke som en kultleder, der har formået, at hjernevaske sine tilhængere?