Muhammeds forældre er også i Helvede, ifølge Muhammed selv

Muhammeds forældre, Abdullah og Amina, er uden tvivl verdens mest uheldige forældre i islam set fra muslimernes perspektiv. De skabte sammen den sidste profet og verden allerbedste menneske, der nogensinde har levet her på Jorden, nemlig selveste profet Muhammed. Men de var begge hedninger og døde også som sådan, og konsekvensen er, at de er i Helvede (Jahannam) og bliver tortureret dér for evigt.😢

Ovenstående er ikke noget eks-muslimske aktivister har opdigtet ud af den blå luft, men kommer faktisk fra Muhammed ham selv.

En gang blev Muhammed spurgt af en muslim om Muhammeds egen far, der døde som hedning, ville komme i Helvede, og svaret fra Muhammed var, at både den spørgende muslims far var i Helvede… og selv også Muhammeds egen far var i helvede, hvor faderen bliver grillet.

Den her hadith er fra Sahih Muslim:

>>Anas rapporterede:

Sandelig, en person sagde: ”Allahs Sendebud, hvor er min far?”. Han sagde: ”(Han) er i Ilden”. Da han vendte sig bort, kaldte han (den Hellige Profet) på ham og sagde: ”Sandelig, min far og din far er i Ilden”.<< (Sahih Muslim 203: https://sunnah.com/muslim:203)

 

Også Muhammeds egen mor kunne Muhammed ikke søge tilgivelse for hos Allah, så derfor har den barmhjertige Allah også sendt Muhammeds stakkels mor ned i Helvedes ild, hvor hun bliver stegt.

Den her hadith er vurderet ”Sahih” (autentisk):

>>Det blev fortalt, at Abu Hurairah sagde:

“Allahs Sendebud besøgte sin mors grav og græd, og fik dem omkring sig til at græde. Han sagde: ’Jeg bad min Herre om tilladelse til at bede om tilgivelse for hende, og Han gav mig ikke tilladelse, og jeg spurgte Ham om tilladelse til at besøge hendes grav, og Han gav mig tilladelse, så besøg gravene, for de vil minde jer om døden’.”<< (Sunan an-Nasa’i 2034: https://sunnah.com/nasai:2034)

 

For nogle muslimer er ovenstående hadither et godt bevis for, at Muhammed ikke opdigtede sine åbenbaringer og at islam er sandheden: For Muhammed skånede end ikke sine egne forældre, der døde som hedninger, lyder det fra den kant.

Men for os ikke-muslimer og eks-muslimer er alt dette noget forbandet underligt noget. Det er i forvejen forskruet at torturere ikke-muslimer i Helvede for evigt, men at også torturere ens egne forældre, gør det også morbidt og hysterisk morsomt oven i købet, når man tænker tanken til enden: Muhammeds forældre var et mulehår i generationen fra at blive reddet, men i stedet for gav de fødsel til den sidste profet og verden bedste menneske nogensinde, hvis religion sendte dem ned i Helvedes sadistiske flamme og tortur. 😂😂😂