Allah siger, at spermen udgår fra et sted mellem lænder og ribben

Koranen om hvor den hvide klat kommer fra

Alle ved, at mellem lårene har mænd en pung med to boller, og dér produceres spermen, og spermen opholder sig der, og når en mand ejakulerer, udgår spermen fra pungen gennem urinrøret og sprøjtes ud. Selv de ældre folkeskolelever ved det. Det er noget banal viden i det 21. århundrede. Men ikke i 600-tallet, da Muhammed fik sine påståede åbenbaringer fra den alvidende guddom Allah.

For Muhammed har fået en påstået åbenbaring fra den alvidende Allah, der siger dette biologiske sludder i den noble Koran:

>>Lad mennesket se, hvoraf det er skabt! Det er skabt af en væske, der vælder frem og udgår fra et sted mellem lænder og ribben.<< (Koran 86:5-7)

Ovenstående er naturligvis ukorrekt: Den hvide klat, der kommer ud af penissen, kommer fra pungen og ikke fra et sted mellem lænder og ribben.

 

Islam-apologeters forklaringer

I dag ved vi, at spermen slet ikke udgår fra et sted mellem lænder og ribben, sådan som Koranen påstår det.

En alvidende guddom ville aldrig sige sådan noget. Men et menneske fra 600-tallet, der havde 600-tallets biologiske viden, ville have opdigtet sådan noget.

Naturligvis vil apologeter præservere den islamiske religion for enhver pris, og derfor har de nogle (sø)forklaringer, der alle stritter i alle mulige retninger.

Den canadisk-egyptiske imam og koranoversætter Mustafa Khattab har i sin oversættelse af Koranen til engelsk været tvunget til at vedhæfte en fodnote, der skal forklare det føromtalte koranvers om sperm, og hans forklaring er denne:

>>Testikler og æggestokke bliver dannet i fostrets underliv i løbet af de første uger af graviditeten, før de falder ned til deres faste sted i bækkenet. Begge opretholdes af arterier, der stammer mellem rygraden og brystkassen.<< (Kilde: https://quran.com/86: Se fodnoten ved 86:7)

Det var så imam og koranoversætter Mustafa Khattabs apologetisk forklaring, og det mener han løser problemet med at fortolke koranverset.

En anden gruppe gruppe af apologeter har påstået, at det, korancitat henviser til, er, at mennesket er skabt af mandens lænd, når han har samleje og bevæger lænden frem og tilbage i de seksuelle akter, og af kvindens ribben, når barnet er født og får mælk fra kvindens bryst ved ribben, og dermed giver fraset ”et sted mellem lænder og ribben” mening, ifølge deres logik.

En tredje gruppe af apologeter har derimod argumenteret for, at hvad Allah mener er, at de celler, der laver spermen senere, allerede forinden dannes mellem lænder og ribben, inden de kommer ned til pungen og begynder på produktion af spermen dernede, og derfor er det ikke en biologisk fejl.

En fjerde gruppe af apologeter hævder, at det føromtalte korancitat om sperm skal fortolkes på en anden måde sådan, at Allah egentligt refererede til en baby, der kommer ud af moderens mave, og dermed var denne ”væske”, der ”vælder frem” mellem ”lænder og ribben” egentligt ikke selve spermen fra en mand, men derimod en pjasket baby, der er kommet ud af moderen.

En femte gruppe af apologeter påstår, at ordene ”lænder” og ”ribben” er eufemisme for lem og vagina, altså at Allah bruger andre ord som metaforer, fordi det er pinligt at sige lem og vagina i Koranen.

En sjette gruppe af apologeter har forsøgt, at løse problemet ved at argumentere for at mandens lænd har et haleben nederst, og den når tilstrækkeligt nok ned til at penis-testikel-området er en del lænden, og dermed er det ifølge deres logik rigtigt, at spermen blev skabt et sted mellem ”lænder og ribben”.

Der er helt sikkert mange andre apologetiske forklaringer fra Allahs tilbedere om, hvordan det idiotiske koranvers skal omfortolkes for at løse problemet, men ovenstående eksempler skulle være tilstrækkelige for nu. Pointen er, at det kører med klatten for de muslimske apologeter med deres forskellige søforklaringer og indbyrdes uenigheder, der blot udstiller deres irrationelle følelsesmæssige behov for at finde alle mulige (sø)forklaringer på, hvorfor Allah siger sådan noget idiotisk.

Modsat de muslimske apologeter og deres indbyrdes uenigheder, er der ingen slinger i valsen hos eks-muslimerne: Muhammed opdigtede sine åbenbaringer fra en alvidende guddom, og uheldigvis for ham ved lægevidenskaben meget i dag, som man ikke vidste i 600-tallet, og det fælder Muhammed som en, der opdigtede sin åbenbaring.