Koranen påstår, at mennesker ikke kan bryde gennem himlen

Menneskeheden har allerede konstrueret raketter og satellitter, og vi har allerede fløjet gennem himlen hen til rummet adskillige gange lige siden anden halvdel af forrige århundrede. Bare slå op på ”Jurij Gagarin” eller ”Neil Armstrong”.

Det er idiotisk at påstå, at mennesker ikke kan bryde gennem himlen, når vi kan og har gjort det.

Men i Koranen står der:

>>I djinners og menneskers slægt! Hvis I kan trænge igennem himlenes og jordens zoner, så gør det! I trænger dog ikke igennem uden bemyndigelse.<< (Koran 55:33)

”Djinnerne” er en slags djævle i den muslimske religion til læsernes orientering, og dem skal vi nok gå i dybden med senere et andet sted.

For at vende tilbage til den røde tråd, så påstår Koranen som sagt, at mennesker ikke kan bryde gennem himlen, når vi alligevel kan det og har gjort det.

De muslimske apologeter har en forklaring parat, og den er lige så belejlig, som den er morsom: De prøver, at redde den ved at lægge tryk på at der til sidst i koranverset står ”uden bemyndigelse”, og dermed er det ikke en videnskabelig fejl, for i teorien har Allah altså givet menneskeheden lov til at de kunne trænge gennem himlen fra 1900-tallet og fremadrettet… men ikke før.

Apologeters argument holder naturligvis, da den i teorien er korrekt, selvom den er naivistisk og letkøbt. 😂