Kristne/jøder skal underkues og betale beskyttelsesskat til muslimer

I Koranen, som i islamisk teologisk forstand er Allahs direkte ord til Muhammed, står der følgende:

>>Bekæmp dem, som ikke tror på Gud og den yderste dag, og som ikke forbyder, hvad Gud og Hans udsending forbyder; og blandt dem, der har fået Skriften, skal I bekæmpe dem, der ikke bekender sig til den sande religion, indtil de kuet er rede til at betale skat!<< (Koran 9:29)

Ovenstående er en reference til den famøse jizya-skat. Bemærk at der står ”bekæmpe” og ”kuet” om kristne/jøder, og “kuet” betyder, at man med magt forhindrer i at udfolde sig frit eller holde nede.

De muslimske apologeter plejer her at argumentere for, at jizya-skat slet ikke har klang af diskrimination, da ikke-muslimer slipper for militæret, som om det er positivt. Men at blive ekskluderet fra militæret er slet ikke et privilegium til at begynde med.

En anden interessant detalje er, at hver gang de muslimske apologeter prøver at tilsløre det omtalte koranvers’ diskriminerende budskab, er deres taktik at undlade at citere koranversets tekst for læserne, så (intetanende) læsere ikke opdager, at der i koranteksten faktisk står ord som ”bekæmpe” og ”kuet” om kristne/jøder, da sådan et sprogbrug ret klart understreger, at koranversets klang om jizya-skat slet ikke var ment positivt, sådan som de muslimske apologeter forsøger at fremstille det, siden de skammer sig over deres guddoms ord i Koranen.

Video-materiale om beskyttelsesskat (jizya) i islam

For de læsere, der ønsker at forøge deres viden om emnet, har den relativ kendte eks-muslimske aktivist, ”The Masked Arab”, produceret dybtborende materiale om emnet på både engelsk og på arabisk, og som kan ses her:

På engelsk: https://www.youtube.com/watch?v=H5MZPYC-yMg

På arabisk: https://www.youtube.com/watch?v=7BoN4VLVgCE