Smukke jomfruer og masser af sex til muslimske mænd i paradis

Tilbage i 2020 var der en muslimsk lærd fra Palæstina ved navn Ahmad Khadoura, der på palæstinensisk tv fortalte seerne om de smukke jomfruer, såkaldte ”houri’er”, i paradis (arabisk: “jannah”), der venter på muslimske mænd. Udpluk af talen kan ses ved at klikke her[1], men vi oversætter noget af den på dansk her på siden:

>>Velsignet være Allah, som skabte de smukke jomfruer af Paradis, som er lige så smukke som rubiner og koraller. Allah skabte dem for de troende. “Der er kvinder med sænkede blikke dér, hvis mødom ingen har taget før disse: hverken mand eller djinn.” (Koran 55:56)

(…)

Broder, elsker du hende? Du vil blive givet to koner, når du kommer ind i Paradis. Der vil ikke være menstruation, ingen barnefødsel, intet spyt og ingen slim…. og ingen urin og intet ekskrement…

(…)

Derfor vil du i Paradis få den seksuelle styrke af nogle. Allahs Budbringer blev spurgt: “Vil vi være i stand til at udholde det?” Han sagde, at hver mand vil få den styrke af en hundrede mænd. Jomfruerne af Paradis vil være jaloux for dig og de vil synge for dig. Profeten Muhammed sagde, at jomfruerne skal synge i Paradis. Det vil ikke være ligesom sangerne fra Kawkab al-Sharq (Umm Kulthum) eller Andalib (Abdel Halim Hafez). Uha da, du vil blive forført af disse obskøne sange og du vil lytte til udsvævende sange…<<

 

Læserne har 100% hørt om emnet før: Noget med at i islam venter der muslimske mænd i paradis smukke jomfruer, der skal tilfredsstille de muslimske mænds seksuelle lyster.

Lad os gøre det helt klart: Det er ikke misforstået.

Islam er helt klart på det her område. Muslimske mænd får sexgale jomfruer, hvis man kommer i paradis. Selv uden at udøve jihad får man også disse jomfruer i paradis. Hvis man har været en god muslim og ikke kommer i helvede, eller efter at man har været i helvede i en kort periode, så kommer man op i himlen, og der er man sikret minimum to jomfruer til at dyrke sex med. Disse jomfruer vil ikke urinere, ikke skide, ikke spytte og ikke have sekretioner fra næsen. I paradis vil man oven i købet blive betjent af evigt unge drenge smukke som perler.

Men for de muslimske kvinder, der dør, får de derimod nul flotte mænd til at elskes med og nul orgasme. Øv bæv.😞

Og hvad med de muslimske mænds koner og deres jalousi? Vil de ikke blive jaloux og oprørt over udsigten til at deres mænd dyrker sex med smukke kvinder i paradis? Så absolut nej, for i paradis vil der være nul jaloux og nul dårlige følelser. For det er altså det islamiske paradis, hvor dårlige følelser ikke eksisterer, og hvor alt er fryd og gammen.

Med andre ord: Muslimske mænd må ikke hore og drikke alkohol her på Jorden i deres verdslige liv, men når de kommer i paradis kan de have gruppeknald, drikke vin uden at blive fulde, og helt konkret vil de få 100 mænds styrke og udholdenhed til at dyrke sex med smukke kvinder i alt evigheden. Muslimske mænd skal leve lykkeligt og udleve deres porno-fantasier og samtidig tilbede Allah i alt evigheden.

Ovenstående er en del af islam.

Lad os gennemgå hvad Koranen og hadithlitteraturen siger om det.

 

Koranen om smukke jomfruer til muslimske mænd

Koranen omtaler de smukke jomfruer til muslimske mænd tit.

De relevante koranverser er disse:

>>Der er kvinder med sænkede blikke dér, hvis mødom ingen har taget før disse: hverken mand eller djinn.<< (Koran 55:56)

og

>>Der er gode og smukke kvinder dér. Hvilken af jeres Herres velgerninger vil I to fornægte? Sortøjede jomfruer, afskærmede i telte; – Hvilken af jeres Herres velgerninger vil I to fornægte? hvis mødom ingen har taget før disse: hverken mand eller djinn.<< (Koran 55:70-74)

og

>>Vi skabte nogle kvinder, fuldkomne, og gjorde dem til jomfruer, elskovsfulde og på samme alder,<< (Koran 56:35-37)

Og i paradiset er der unge tjenere smukke som perler, der skal fungere som en slags hotelarbejdere:

>>De har unge tjenere til at gå rundt iblandt sig og servere, som skjulte perler.<< (Koran 52:24)

Og så den her:

>>Han vil gengælde dem for det, som de har udholdt, med en have og med silke, idet de dér skal læne sig tilbage på hynder og hverken opleve sol eller bidende kulde, med dens skygger hvilende lavt over sig og dens frugter hængende ned overalt. Man går rundt blandt dem med skåle af sølv og kander, som er karafler, karafler af sølv, som de ved at værdsætte. Dér får de et bæger at drikke, som er blandet med ingefær, en kilde dér, som hedder Salsabīl. Evigt unge drenge går rundt iblandt dem; når du ser dem, regner du dem for at være udstrøede perler! Når du ser dig om, ser du lyksalighed og et stort rige. De har grønne klæder på af silke og brokade; de er smykket med armringe af sølv, og deres Herre giver dem en ren drik at drikke. Dette er gengældelse til jer; jeres stræben bliver mødt med taknemmelighed. Vi har sendt Koranen ned til dig.<< (Koran 76:12-23)

Og den her:

>>De gudfrygtige vil få et fristed, og haver og vingårde, jævnaldrende kvinder med svulmende bryster<< (Koran 78:31-33)

 

Vi kan udlede, at Koranen beskriver de smukke jomfruer, hvis eneste formål er at tilfredsstille muslimske mænds sexfantasier i paradis, som nogle ”hvis mødom ingen har taget før disse: hverken mand eller djinn”, og at disse kvinder er ”gode og smukke kvinder”, ”sortøjede”, ”fuldkomne”, ”elskovsfulde” og med ”svulmende bryster”.

Det er vigtigt at slå fast, at alt ovenstående beskrivelse er fra Koranen, som er Allahs direkte ord. For det er ikke ord fra hadithlitteraturen eller tafsir’erne, vi har opremset her.

 

Hadithlitteraturen om smukke jomfruer til muslimske mænd

I hadithlitteraturen får vi flere informationer om de islamiske himlen-prostituerede som hver muslimske mænd vil få, når han kommer i paradis.

Der er en hadith fra Sahih al-Bukhari, der fortæller om de sortøjede jomfruer i himlen, der venter de fromme muslimske mænd:

>>Fortalt af Abu Huraira:

Profeten (ﷺ) sagde: ”Det første parti (af folk) som vil komme til Paradis vil være (glitrende) som fuldmånen, og det næste parti vil være (glitrende) som den mest brillante stjerne i skyen. Deres hjerter vil være som hjertet af én mand, for de vil ikke føle fjendskab eller jaloux blandt dem selv; alle vil få to koner fra houri’erne, (som vil være så smukke, rene og gennemsigtigt) at knoglemarven i deres ben vil kunne ses gennem knoglerne og kødet.”<< (Sahih al-Bukhari 3254: https://sunnah.com/bukhari:3254)

 

Og denne fra Sahih al-Bukhari kommer med andre detaljer:

>>Fortalt af Abu Huraira:

Allahs Budbringer (ﷺ) sagde: ”Den første gruppe af folk, som vil komme til Paradis, vil være glitrende som fuldmånen, og de som vil følge dem efter vil være glitrende som den mest brillante stjerne i skyen. De vil ikke urinere, besørge, spytte eller have næsesekreter. Deres kammer vil være af guld, og deres sved vil lugte som moskus. Aloe-plante vil blive brugt i deres centre. Deres koner vil være houri’erne. Alle af dem vil se ens ud og vil ligne deres far Adam (i højden), 60 alen høj.”<< (Sahih al-Bukhari 3327: https://sunnah.com/bukhari:3327)

 

En anden hadith fra Sahih Muslim har vi denne:

>>Muhammed reporterede, at nogle (personer) sagde med stolthed og nogle diskuterede om hvorvidt, der ville være mere mænd i Paradis eller mere kvinder. Det var på den baggrund at Abu Huraira reporterede, at Abu’l Qasim (den Hellige Profet) (ﷺ) sagde:

Disse (medlemmer) af den første gruppe, der kommer ind i Paradis, ville have deres ansigter lyse som fuldmånen om natten, og den næste gruppe ville have deres ansigter så lyse som de skinnende stjerner i skyen, og alle og enhver person ville have to koner og marven af deres legeme ville glimre gennem kødet, og der vil være ingen uden en kone i Paradis.<< (Sahih Muslim 2834a: https://sunnah.com/muslim:2834a)

 

En anden hadith, der er vurderet ”Hasan” (god) siger dette:

>>Anas fortalte, at Profeten (må Allahs velsignelse og fred være med ham) sagde:

”Den troende vil i paradis få sådan og sådan en styrke i samleje”. Der blev sagt: ”O Allahs Sendebud! Og vil han være i stand til at udholde det?”. Han sagde: ”Han vil få styrken af en hundrede.” (Jami` at-Tirmidhi 2536: https://sunnah.com/tirmidhi/38/14)

 

Slutteligt også en anden hadith, der er vurderet ”Hasan” (god), der siger dette:

>>Fortalt af Al-Miqdam bin Ma’diykarib:

At Allahs Budbringer (ﷺ) sagde: ”Der er seks ting med Allah for martyren. Han er tilgivet med det første blodstrøm (som han lider), han bliver vist hans plads i Paradis, han er beskyttet fra straf i graven, beskyttet fra den største terror, kronen af værdighed er placeret på hans hoved – og dets perler er bedre end verden og hvad der er i – han bliver gift med 72 koner blandt houri’erne af Paradis, og han kan gå i forbøn for 70 af hans nære slægtningene.” [Abu ‘Eisa sagde:] Denne Hadith er Hasan Sahih.<< (Jami` at-Tirmidhi 1663: https://sunnah.com/tirmidhi:1663)

 

Hadithlitteraturen er helt i tråd med Koranen: Muslimske mænd, der kommer i paradis, vil få smukke kvinder, som de kan dyrke sex med og få tilfredsstille deres seksuelle lyster.

 

Hvordan muslimerne vil reagere

Den muslimske religions salgstale er, at normale muslimer, der kommer i paradis, vil få to paradis-prostituerede stillet til rådigheden. Men krigerne vil derimod får 72 paradis-prostituerede stillet til deres rådighed. Og der kan de dyrke masser af sex og blive serveret af tjenere smukke som perler.

Et seriøst spørgsmål er dette: Virker ovenstående ikke som en sær arabisk sex-fantasi i 600-tallet af nogle dumme og dårligt dannede ørkenfolk, der ikke havde en sofistikeret kultur, og derfor er deres seksuelle fantasier blevet en del af islam midt i processen, da en araber stiftede den muslimske religion og opdigtede sine åbenbaringer i 600-tallet?

Mange muslimer accepterer fuldt ud, at islam lover smukke kvinder med våde kusser til muslimske mænd i paradis, og de skammer sig ikke over det.

Men mange andre muslimer skammer sig over sådan en detalje i islam.

Hvad gør de muslimer, der skammer sig over at deres religion lover sex, porno og fjams til mænd i paradis? De vil såmænd bruge det sædvanlige apologetiske trick: ”Allah mener ikke det, hvad han siger” efterfulgt af ”det er ment metaforisk”.😂

Nogle muslimer har i desperation argumenteret for, at Koranens omtale af disse såkaldte ”houri’er” som er ”sortøjede”, ”elskovsfulde” og med ”svulmende bryster” ikke refererer til en sexparat kvinde med spredte ben… men til ”hvide rosiner”.😂 – Hverken Koranen eller hadithlitteraturen nævner sådan noget, og denne teori er nyt og bruges, fordi disse muslimer skammer sig over indholdet af deres religion.

Lad os komme direkte til den afsluttende pointe:

Hvis man støder på en muslim, der påstår, at Koranens tale om de sortøjede jomfruer er ”metaforisk” eller en henvisning til ”hvide rosiner”, da kan man være 100% stensikker på, at muslimen enten ikke kender til sin egen religions teologiske skrifter eller også skammer muslimen sig over sin religion og derfor i affekt insisterer på at omfortolke Allahs direkte ord.

 

Kilder:

[1] https://www.memri.org/tv/gaza-scholar-khadoura-describes-virgins-paradise-no-menstruation-mucus-excrement-sexual-strength